Index Vakbarát Hírportál

Tommy Lee Jones a Men in Black 3-ban

2010.04.22. 12:07 Módosítva: 2010.04.22. 12:38
  • 91 millió dollárt hozott világszerte a két éve újrakezdett Péntek 13 horror-franchis, már várható volt a folytatás, úgy volt, hogy ez év őszén kerül mozikba a második rész, de se leszerződött rendező, se forgatókönyv. A producer, Brad Fuller szerdai nyilatkozata sem kecsegtetett többel: a folytatás körül jelenleg csend és hullaszag van, nem dolgoznak rajta. (via shocktullyoudrop)
  • Matt Damon és Keira Knigtley-párossal újítanák fel a 20th Century Fox stúdióban a F. Scott Fitzgerald-kötetből készült 62-es filmet, a Tender Is the Night-ot. Az eredeti film főszereplői a fiatal orvos és felesége az Oscar-díjas Jason Robards és a szintén Oscar-díjas, tavaly decemberben elhunyt Jennifer Jones volt.
  • Egyre biztosabb a Men in Black 3, két éve jelentették be a folytatást, de azon kívül, hogy tavaly Etan Cohen (Trópusi vihar) hozzálátott a forgatókönyvhöz nem sok történt a produkció körül. Barry Sonnenfeld, az első két MIB direktora a fedélzeten van, Tommy Lee Jones is biztosan vissza fog térni, de egyelőre még nem írt alá a filmhez. Will Smith a MIB 3 és a City That Sailed film között vacilál, de az utóbbi rendezőjének (Andrew Niccolnak) a távozása után akár a Men in Black-hez is visszatérhet. (via Showbiz)