Index Vakbarát Hírportál

3d-ben készül a Tökéletes katona 4

2010.05.13. 12:29
  • Sharlto Copley kilépett az I Am Number Four című filmből. A District 9 sztárja időegyeztetési problémákra hivatkozva hagyta el a fedélzetet, de állítólag nagyobb füleket és orrot akart viselni, hogy jobban hasonlítson egy űrlényre. D. J. Caruso rendező szerint a földönkívülieknek pont úgy kell kinézniük a filmben, mint az embereknek. Szerepét Timothy Olyphant vette át. A történet szerint a Lorien bolygó lakóit kiírtja egy idegen faj, a kilenc túlélő a Földre menekül, ám az ellenséges űrlények ide is követik őket. (via filmdrunk)
  • A Tökéletes katona harmadik része már csak dvd-n látott napvilágot, ebben újra látható volt az első epizód két főszereplője, Dolph Lundgren és Jean-Claude Van Damme. A Foresight Unlimited zöld utat adott a következő résznek, amit a harmadik rendezője, John Hyams jegyez. Van Damme-ot és Lundgrent is sikerült visszacsábítani a franchise új darabjához. A stúdió bejelentette, hogy 3d-ben készül a film, vagyis mozikban is be fogják mutatni. (via worstpreviews)
  • Cannes tökéletes hely arra, hogy egyes filmtervekhez megleljék a megfelelő forgalmazót, főszereplőt vagy rendezőt. A filmfesztiválon bejelentették, hogy Kurt Russell lesz a főhőse az Undying misztikus thrillernek. Rusell Virgil Lone magánnyomozót fogja alakítani, akit egy Delia nevezetű rejtélyes hölgy bérel fel egy feladatra. A forgatókönyvet Gary Whitta írta, aki legutóbb az Éli könyvének a szkriptjét. Szintén elkelt ugyanitt a Wild Oats könnyed akció-vígjáték is, amihez már sikerült megnyerni Shirley MacLainet, Maria Bellot, Christina Riccit, John Corbettet és Bill Pullmant. A forgatás augusztusban veheti kezdetét, a történet középpontjában egy megözvegyült töritanár (MacLain) áll, akinek a társadalombiztosítástól a szokásos 900 dolláros csekk helyett 900 000 dolláros érkezik. (via deadline)