Index Vakbarát Hírportál

Pucér apácák és zombilányok Cannes-ban

2010.05.18. 14:18 Módosítva: 2010.05.18. 14:23
  • Zombilányok lepték el a cannes-i strandot: a Zombie Women of Satan színészei ezzel a reklámmal próbálnak a filmvásáron nemzetközi forgalmazót keríteni a vérfürdővel és angol humorral sokkoló horror dvd-kiadásához. A cannes-i Marché du Film egyébként igazi őrült világ, az exploitation filmek és vicces B-nyalánkságok Mekkája: a Guardian helyszíni riportjában szőke bombázó áradozik a Titanic 2-ről, és pisztolyos apáca áll fenyegetetően a Nude Nuns with Big Guns plakátján, Csipkerózsika pedig 3D-s rajzfilmkenguruként éled újjá. (via Guardian)
  • "A Biutiful hideg és élettelen, de kellően tragikus ahhoz, hogy megnyerje az Aranypálmát", írja az Entertainment Weekly Alejandro González Inárritu zsarudrámájáról, aminek tegnap volt a díszbemutatója. Inárritu filmjét mindenki fődíjesélyesnek tartja. "A Biutiful mély érzelmeket bemutató, spirituális utazás, Javier Bardem pedig rendkívüli színész" - írja a ropeofsilicon.com; eddig csak az indiewire.comon olvastunk rosszat a filmről, ott "elhibázott melodrámaként" emlegették. (via EW.com)
  • A Disney stúdió főnöke, Rich Ross hivatalosan is bejelentette, hogy 2011. május 20-tól 3d-ben láthatjuk A Karibb-tenger kalózai 4-et. A filmet 3d-kamerákkal fogják leforgatni Hawaii-on és Londonban, és nem utólag lesz térhatásúvá konvertálva, mint az Alice Csodaországban. A negyedik részből kihagyják Orlando Bloom és Keira Knightley karaktereit, Jack Sparrow (Johnny Depp) és Barbossa (Geoffrey Rush) viszont marad. A fiatalság forrását keresik a harmadik részben látott csodatérképpel, de a kincs az új szereplőket, Feketeszakáll kapitányt (Ian McShane) és a lányát (Penélope Cruz) is nagyon érdekli. (via movieweb)