Index Vakbarát Hírportál

Lindsay Lohan Cannes-ban ragadt

2010.05.20. 13:32

A Cannes-i Filmfesztiválon ellopták az útlevelét, ezért nem tud visszautazni Los Angeles-i bírósági tárgyalására Lindsay Lohan. A francia rendőrség csütörtökön megerősítette, hogy az amerikai színésznő bejelentést tett arról, hogy útlevelét ellopták szállodai szobájából, miközben ő a fesztiválhoz kapcsolódó egyik partin vett részt.

A 23 éves Lohannak azért kellett volna megjelennie egy Beverly Hills-i bíróság előtt, hogy magyarázatot adjon a vádakra, miszerint próbaidején nem vett részt a büntetésül kiszabott, megfelelő számú, alkohol-elterelő kurzuson. A színésznőt 2007-ben ítélték el ittas vezetésért.

A Los Angeles-i ügyészség korábban figyelmeztetett, hogy ha Lohan nem jelenik meg a bíróság előtt, akkor a próbaidő megsértését tényként kezelik, és a színésznőnek börtönbe kell vonulnia.

Az AFP, francia hírügynökség úgy tudja, hogy Lohan megpróbált Nizzában felszállni egy az Egyesült Államokba tartó repülőre, de útlevél híján nem engedték ezt. A Disney gyerekfilmjeinek egykori sztárja ezután a párizsi amerikai nagykövetségen kérte a dokumentum pótlását.

Az Apád Anyád idejöjjön című filmmel híressé vált Lohan egyébként az idei Cannes-i Filmfesztiválon új filmjét reklámozta, amelyben egy pornósztárt alakít.