Index Vakbarát Hírportál

Szellemekkel társalog az Avatar dokija

2010.05.27. 10:50 Módosítva: 2010.05.27. 15:03
  • Sigourney Weaver lesz a főszereplője Rodrigo Cortés legújabb filmjének, amiben egy parapszichológus akar leleplezni egy szellemekkel társalgó, ünnepelt médiumot, aki 30 év kihagyás után tér vissza a rivaldafénybe. Azt még pontosan nem lehet tudni, hogy a 60 éves színésznő melyik karaktert kapja. (via movieweb)
  • 996,7 millió dolláros bevételnél jár a Tim Burton-féle Alice Csodaországban, azaz június 1-jén a film hivatalosan is bekerül az egymilliárd dollárosok klubjába az Avatar, a Titanic, A király visszatér, A Karib-tenger kalózai 2 és a Sötét lovag mellé (ez a toplista persze nem kalkulál a dollár inflációjával). A 3D-s mese teljes bevételéből 332,3 millió dollár az amerikai, 109 millió a japán, 64 millió a nagy-britanniai, 47 millió pedig a francia mozikból folyt be, a maradék pedig a világ többi országából. (via Variety)
  • Tommy Lee Jones is szerepelni fog az Amerika kapitány mozifilmben, az infót Hayley Atwell szivárogtatta ki egy talkshow-ban (ő egyébként Peggy Cartert, a nácik ellen harcoló X13-as beépített ügynököt, Amerika kapitány szerelmét játssza majd). Az Oscar díjas színész valószínűleg Chester Phillips tábornok szerepét kapja, aki az 1940-es Újjászületés fedőnevű titkos programban szuperkatona-szérumot adott be egy amerikai önkéntesnek, Steve Rogersnek, aki ezután Amerika kapitány néven futott be fényes karriert. A zászlóba öltöztetett hőst Chris Evans játssza majd, ellenfele, a náci Vörös koponya Hugo Weaving lesz. Premier: 2011. július 22. (via movieweb)