Index Vakbarát Hírportál

Visszatér a dagadt és kopasz Tom Cruise

2010.06.08. 10:36 Módosítva: 2010.06.08. 10:47
  • "Már dolgozunk rajta" - ezzel kommentálta Tom Cruise a dagadt filmproducer, Les Grossman visszatérését egy önálló mozifilmben. A Trópusi vihar egyik legnépszerűbb mellékszereplőjének saját filmjével kapcsolatban már korábban is felröppentek pletykák, de most, hogy a vasárnapi MTV díjátadón Jennifer Lopez egy duettben a műhájas-parókás Tom Cruise-t fenekelte el, egyre biztosabbnak tűnik a Tropic Thunder-spinoff. (via movieweb)
  • Ismét álompárt alakíthat Sandra Bullock és a nála 12 évvel fiatalabb Ryan Reynolds, akik miatt tavaly a 40 millió dollárból forgatott Nász-ajánlat az év egyik meglepetés-kasszasikere lett 317,3 milliós bevétellel. A Most Wanted munkacímet viselő filmben az MTV-életműdíját leszbicsókkal megköszönő Bullock gyönyörű bűnöző lesz, akit épp egy szövetségi rendőrbíró (Reynolds) kísér a bíróságra, amikor megtámadják őket, így együtt kell menekülniük. A forgatókönyvet a Nász-ajánlat írója, Pete Chiarelli jegyzi, és a rendezője is ugyanaz az Anne Fletcher lesz. (via movieweb)
  • Nem a Lost Sawyere, Josh Holloway lesz Dum Dum Dugan az Amerika kapitány mozifilmben, de a sorozatrajongók még ne temessék a filmet: a cirkuszi erőemberből lett kalapos zsoldos szerepét Neal McDonough kapta, akit korábban az Elit alakulatban és a Született feleségekben is láthattunk. Az Amerika kapitány valószínűleg jó kis retró akciófilm lesz a 40-es évek képregényeinek stílusában, a rendező ugyanis a Rocketeert is jegyző Joe Johnston. A forgatás júliusban indul Angliában, premier 2011. július 22-én. (via movieweb)