Index Vakbarát Hírportál

Neten az első kép Csizmás Pandúr nőjéről

2010.06.21. 16:10
  • Itt az első hivatalos kép a DreamWorks 2011-re ígért Puss in Boots rajzfilmjének főszereplőiről, Csizmás Pandúrról, és a Kitty nevű nőjéről. Az új rész előzményfilm lesz, azt az időszakot mutatja be, amikor Csizmás Pandúr még nem Shrekékkel lógott, hanem az ördögi főgonosz, Tojás Tóbiás megbízásából rabolt aranytojásokat. A kardozós macska hangja természetesen megint Antonio Banderas lesz, a cicalányé pedig Salma Hayek. (via movieweb)
  • Nem lesz vámpírvadász a meztelen fotóiról elhíresült High School Musical-sztárból, Vanessa Hudgensből. A 22 éves színésznő szerint az Alkonyat-őrület közepén nem túl jó ötlet feltámasztani Sarah Michelle Gellar vámpírgyilkolós tévésorozatát, így a Warnernek új főszereplőt kell keresnie, ha tényleg remake-et akar. (via movieweb)
  • J. K. Rowling, Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Tom Felton és sok más Harry Potter-híresség, meg persze egy rakás gyerek részvételével nyílt meg a hétvégén a Harry Potter élménypark a floridai Orlandóban. A belépő 79 dollár (17 ezer forint), cserébe felejthetetlen élményeket kap minden hardcore Potter-rajongó: bejárhatják az egész roxforti kastélyt, megnézhetik Dumbledore dolgozószobáját meg a Griffendél-ház hálókörletét, és még azt a boltot is, ahol a Weasley-ikrek árulták a mágikus kütyüiket. (via movieweb)