Index Vakbarát Hírportál

Gyengén indult az új Tom Cruise-kémfilm

2010.06.25. 14:04
  • Will Dunn a Fox 2000-nek adta el Ion című forgatókönyvét, a főszereplő Channing Tatum lesz, a producer Ridley és Tony Scott. A romantikus sci-fiben egy férfi (Tatum) más dimenziók más Földjére utazik, hogy meglelje reinkarnálódott kedvesét. (the heatvision)
  • A Paramount nemrég kapta kézhez a Josh Applebaum és Andre Nemec által írt Mission: Impossible 4 forgatókönyvét, a stúdió fejesei most találják ki, mennyit áldoznak a filmre. A produkciót az eddig animációs filmeket dirigáló Brad Bird rendezné, és Tom Cruise is visszatérne. A Deadline írója rákérdezett néhány bennfentesnél, ha a Cruise-zal és Cameron Diazzal forgatott Kéjjel-nappal című, Mr és Mrs Smith-beütéses kémfilm esetleg megbukik, akkor az kihatással lehet-e az M:I 4-re, de egyelőre nem kaptak választ. A kémfilm szerdán csak 3,8 millió dollárt hozott, ami csalódás a stúdiónak, de a hétvégén dől el minden. Itthon július 15-én mutatják be, és az előzetese igen ütős. (via Deadline)
  • Filmet terveznek Pretty Boy Floydról. A legendás gengszter a 20-as évek végén és a 30-as évek elején tevékenykedett, 1934-ben egy rendőr lelőtte. Nemrég a Közellenségek krimithrillerben láthattuk, de ott csak rövid ideig volt jelen, ugyanis hátba lőtte a Christian Bale által megformált nyomozó. A Halálos hajsza rendezője, Wayne Kramer készíti a filmet Kevin Bernhardt forgatókönyvéből. Kramer elmondása szerint a szerelmi szál fogta meg a történetben, ugyanis a szegény törvényen kívüli a menekülések miatt nem maradhatott az asszonya mellett. (via Empire)