Index Vakbarát Hírportál

Majdnem Stallone lett Han Solo

2010.08.05. 11:28
  • Sylvester Stallone egy chatinterjúban arról mesélt a rajongóinak, hogy 1975-ben ő is elment a Csillagok háborúja szereplőválogatására, hátha összejön neki Han Solo szerepe, de nem tett túl mély benyomást George Lucasra. "A rendező zavarban volt, ezért végül én mondtam ki, hogy hagyjuk az egészet, tudjuk, hogy nem vagyok egy Han Solo-típus - emlékezett vissza a 64 éves izomhegy - Tényleg hülyén néztem ki férfi fűzőben és sugárpisztollyal a kezemben." (via jam.canoe.ca)
  •  Állítólag Tarantinónak kell átírnia Siavash Farahani The Shadow-forgatókönyvét, és ő lesz a rendező is David Slade helyett. A 2012-re beharangozott képregényfilm a 94-es Az Árnyék remake-je lesz, amiben Alec Baldwin volt a kalapos-maszkos igazságosztó a 30-as évek noir New Yorkjában. Az új főszereplőről még nincs semmi hír. (via movieweb)
  • Felkerült a netre egy 4 és fél perces videó Will Ferrell és Mark Wahlberg akciófilm-paródiájából, az Other Guysból, ami végre visszahoz valamit a Halálos fegyver széria és a 80-as évek cop buddy mozijainak hangulatából. A szereplők között ott van a mindig dögös Eva Mendes, valamint Samuel L. Jackson, Dwayne "The Rock" Johnson és Michael Keaton is. A magyarországi premier szeptember 30-án lesz, a filmet a büntető Pancser Police címen kell majd keresni a mozikban. (via examiner.com)