Index Vakbarát Hírportál

Beckinsale hivatalosan is visszatér a vámpírokhoz

2010.09.24. 11:16
  • Guillermo Del Toro Az őrület hegyei filmjébe Ron Perlmannek is szán egy szerepet, főszereplő még nincs, a rendező Tom Cruise-t, a stúdió James McAvoyt szeretné központi figurának. Del Toro régóta dédelgetett álma ez a H. P. Lovecraft-mű adaptálása, amiben egy antarktiszi expedíció mitologikus civilizáció nyomaira bukkan. Ebben Perlman egy Larson nevű fickót játszana, aki szánhúzókutyákra felügyel, és egyáltalán nem érdekli a mitológia. Perlman a Hellboy 2 részében játszott, amelyet Del Toro rendezett és a Penge 2-ben dolgoztak együtt. (via playlist)
  • Hivatalossá vált, hogy Kate Beckinsale visszatér a vámpírok és vérfarkasok világába, újra el fogja játszani Selene-t az Underworld negyedik részében. Beckinsale korábban azt mondta, szívesen benne lenne a következő epizódban, de nincs kedve bőrszerkóban ugrálni, és ez a lánya előtt is rossz példa. Rendezőt még nem szerződtettek a produkció élére és Selene lányát sem találták még meg. A forgatás 2011 márciusában indul és 2012 elején mutatják be. (via hollywoodreporter)
  • A Pókember-reboot női főszerepére, Mary Jane-re van már egy jelölt:  Emma Stone. A címszerepre már megtalálták pár hónapja Andrew Garfieldot, és Stone-nak már volt egy próbajelenete is vele, ráadásul a Pókembert is gyártó Sony stúdiónál van a múlt hétvégén jól debütált Easy A című mozi is. A stúdióval és Marc Webb rendezővel Mia Wasikowska találkozott, ő Gwen Stacyt formálhatja meg. Lilly Collinst is felkeresték a fejesek, egyelőre nem tudni, milyen szerepet osztanak rá. (via playlist)