Index Vakbarát Hírportál

Alienekre vadászna A tetovált lány sztárja

2010.10.08. 10:45
  • "Én írom újra a Szellemirtók 3 forgatókönyvét - jelentette ki Dan Aykroyd a Vanity Fairnek adott interjújában. - A stúdió ragaszkodik a filmhez, mert ez egy népszerű franchise, amivel sok pénzt lehet csinálni. Az új részben viszont a karakterem már nem lát jól, rossz a csípője meg a térde, nem tudja vezetni az autót és nem bírja el a felszerelést, ezért örömmel adja át a melót az új generációnak. Elégedett vagyok ezzel a verzióval." Az 58 éves színész arról is beszélt, hogy a Szellemirtók 3 sztoriját eredetileg Gene Stupnitsky és Lee Eisenberg írta volna, de mivel a forgatókönyvükből készült Year One nem volt túl nagy siker, Harold Ramis inkább újraíratta a Ghostbusters 3-at. (via movieweb)
  • A tetovált lány című skandináv krimi főszereplője, Noomi Rapace annyira lenyűgözte Ridley Scottot, hogy a brit rendező akár még a 250 millió dolláros Alien-előzményfilmjében is szerepet adna neki. Ilyen pletykák persze voltak már korábban az egyik Bond-lánnyal, Gemma Artertonnal kapcsolatban is. Ridley Scott 3D előzményfilm-terve egyébként jelenleg megfeneklett, mivel a rendező ragaszkodik a 250 milliós büdzséhez és az R-kategóriás, véres jelenetekhez, a 20th Century Fox viszont PG13-asra vinné le a korhatárt, az extra bevétel reményében Noomi Rapace-t legközelebb a Sherlock Holmes 2-ben láthatjuk, cigánylányként. (via movieweb)
  • Elképesztő mennyiségű extrával jelenik meg az Avatar háromlemezes, díszdobozos bluray- és dvd-kiadása: James Cameron 45 percnyi kivágott jelenetet és 8 órányi werkfilmet zsúfolt a korongokra. Már trailer is van az újrakiadáshoz, az Avatar 2 munkacímen futó, tengerben játszódó folytatás pedig 2014 környékén kerülne mozikba. (via movieweb)