Index Vakbarát Hírportál

Francis Ford Coppola ismét horrorhoz nyúl

2010.10.26. 12:29
  • Francis Ford Coppola 1992-es Drakula után ismét horrorhoz nyúl: következő filmje a Twixt Now And Sunrise című horrorelemekkel tarkított thriller lesz. A főbb szerepekre Val Kilmer, Elle Fanning és Bruce Dern szerződött. A középpontban Kilmer karaktere áll, aki horrorregényeket ír. Coppola nem talált még forgalmazót, a szükséges költségvetést független forrásból keríti elő és a tervek szerint Napában forgatná a filmet. (via deadline)
  • Michael Mann míg a Life tévéfilmjén utómunkázik, két terven gondolkodik. Az egyik a régóta tervezgetett Agincourt, amit Michael Hirst, a Tudorok szerzője rendezett volna, de visszalépett, mert nem férne össze a rendezés azzal, hogy írja is a filmet és a producere is legyen egyben. Bernard Cornwell-regényében egy íjász felkelti V. Henry király érdeklődését az agincourti ütközetben. A másik terv a Big Tuna egy chicagói gengszterfilm, ami Tony Accardo és utódja Sam Giancana útját követi. (via deadline)
  • Yann Martel regénye, a Life of Pi 2001-es film adaptálását Ang Lee rendezi. A 3D-ben készülő film főszerepére az újonc Suraj Sharmát szerződtették 3000 jelentkező közül. A forgatókönyvet Daid Magee-re, az Én, Pán Péter írójára bízták. A történet Piscine “Pi” Molitor Patelről szól, aki egy hajótörés után 227 napig tengődött a tengeren egy csónakban, amit egy zebrával, egy orángutánnal, egy bengáli tigrissel és egy hiénával osztott meg. Januártól forgatnak, a bemutató 2012 december 14-én esedékes. (via comingsoon)