Index Vakbarát Hírportál

Két nőt is választanak a Batman 3-ba

2010.11.12. 15:41
  • Nehezen találnak rendezőt a Tales From the Gangstar Squad élére. Ben Affleck és Darren Aronofsky után Francis Lawrence, Greg Berlanti, Martin Campbell, Paul Greengrass és Scott Cooper is visszautasította a stúdiót. A Warner listáján még szóba jöhető nevek között szerepel: Ruben Fleischer, a Zombieland rendezője és Jose Padilha, az Elit halálosztók alkotója. A történet a 40-es 50-es évek Los Angelesében játszódna és arra fókuszálna, hogy a rendőrök hogyan próbálták rács mögé dugni a híres maffiózót, Micky Cohent. (via slashfilm)
  • A 20th Century Fox szerezte meg az amerikai forgalmazási jogait a Walking With Dinosaurs-filmnek. A dokumentumfilm 3D-ben fog készülni Neil Nightengale és Pierre De Lespinois vezetésével John Collee forgatókönyve alapján. A 65 millió dolláros alkotás élőszereplős CGI hibrid lesz, és 2012-ben kerülhet a mozikba. A BBC Earth is beszállt a film finanszírozásába. (via playlist)
  • Úgy tűnik, hogy a Batman harmadik részéhez, a The Dark Knight Rises-hez áprilisban látnak hozzá. Christopher Nolan két nőt is keres a filmbe, egyikük a romantikus alkat, a másik a gonosztevő. Korábban Charlize Theron és Vera Farmiga neve merült fel, a Deadline azonban azt írja, hogy Natalie Portman, Rachel Weisz, Naomi Watts, Blake Lively, Anne Hathaway és Keira Knightley színésznőket hívták be castingra.