Index Vakbarát Hírportál

Johnny Depp a legnépszerűbb az IMDb-n

2010.12.30. 15:43

A világ legnagyobb filmes adatbázisa, az IMDb saját STARmetere alapján kihirdette 2010-es listáját, amit Johnny Depp vezet, elvéve a tavalyi elsőtől, a twilightos Robert Pattinsontól a címet. A STARmeter az IMDb milliónyi felhasználójának kattintásai alapján készül, így biztosan kiderül róla, kik a legérdekesebb és legnépszerűbb színészek.

Az első öt közé egy nőnek, a szintén twilightos Kristen Stewartnak sikerült bekerülnie, a tízbe is csak két nő jutott még be: a tavalyi listán nem szereplő, az Avatar kék szépsége, Zoe Saldana, valamint az idén kevésbé érdekes Megan Fox.

A férfiak között: negyedik helyre jött fel Leonardo DiCaprio a Viharszigettel és az Eredettel, az idén mindössze a Megaaggyal mozikba kerülő Brad Pitt az ötödik, a Terhes társasággal és a Vasember 2-vel Robert Downey Jr a hatodik (a 31-ről jött előre), a Fighter című Oscar-gyanús filmben szereplő Christian Bale a hetedikként előzi Gerard Butlert.

A top25 közé került végre Natalie Portman, Bruce Willis, Matt Damon, Sandra Bullock és új kedvencünk, Emma Stone. Scarlett Johansson, ha nem csinál valamit nagyon sürgősen, akkor kicsúszik a 25-ből. Seth Rogen a 20., míg Hugh Jackman a 34. helyről esett ki a százas listáról.

A teljes 2009-es és 2010-es lista itt megvizsgálható.