Index Vakbarát Hírportál

Online keresik Tupacot

2011.03.21. 16:13

  • Jose Padilha brazil rendező megerősítette: valóban elkezdődtek a RoboCop-remake munkálatai. Egyelőre az előkészítés folyik, és várják, hogy a forgatókönyv elkészüljön.
  •  Míg az amerikaiak a múlt hétvégén Bradley Cooper és Robert De Niro új filmjére költötték a pénzüket, a világ többi részén a Föld inváziója - Csata: LA című sci-fi-re váltottak legtöbben jegyet, egészen pontosan 29 millió dollár értékben. Kínában például egyszerre 3968 moziban mutatták be a filmet, amiben Los Angelest a földdel teszik egyenlővé vicces kedvű földönkívüliek.
  •  Japánban a földrengés és az azt követő cunami után 70 százalékkal csökkent a mozik látogatottsága. Tokió és vonzáskörzetének 130 mozijában még mindig gyakoriak az áramkimaradások, így ezekben csak nappal vannak vetítések, vagy ki sem nyitnak.
  • A Morgan Creek Productions filmet forgat Tupac Shakur rapper életéről, és a főszerepre meglehetősen szokatlan módszerrel keresik a főszereplőt: április 30-ig bárki jelentkezhet a cég erre a célra létrehozott honlapján egy házilag készített, ötperces videóval, amiben egy monológot és Tupac egyik nótáját kell előadniuk. David Robinson producer nyers, karizmatikus főszereplőt szeretne a filmben látni, ehhez pedig az online szereplőválogatás tűnik az üdvözítő megoldásnak.
  •  C. Thomas Howell egy Moviewebnek adott interjúban lelőtte az éppen forgó The Amazing Spider-Man című Pókember-reboot történetének egyik, eddig gondosan titokban tartott csavarát. Ezek szerint Pókember egyik főellensége a filmben a Hüllő lesz (Lizard), aki a franchise előző filmes inkarnációjának második és harmadik részében is feltűnt.
  •  Joseph Gordon-Levitt (Eredet) lesz Alberto Falcone az új, The Dark Knight Rises című Batman-filmben.
  •  Jodie Foster az Elysium című sci-fi.ben vállalt szerep után marad a műfajnál, de ezúttal rendezőként tűnik majd fel egy egyelőre ismeretlen című és tartalmú film mellett.
  •  Oliver Stone lesz a rendezője a Don Winslow Barbár állatok (Savages) című regényéből készülő akciókriminek, aminek úgy tűnik, a két férfi főszereplője is megvan Aaron Johnson és Taylor Kitsch képében. A két női főszerepre Salma Hayeket és Olivia Wilde-ot szeretné megnyerni a Universal.