Index Vakbarát Hírportál

Kate Beckinsale váltja Sharon Stone-t az Emlékmásban

2011.04.21. 10:22

Kate Beckinsale-lel erősítik meg az Emlékmás-remake stábját. Az 1990-ben Philip K. Dick regénye nyomán Paul Verhoeven rendezésében készült nagy sikerű scifiben Arnold Schwarzenegger és Sharon Stone játszott, most ugyanezeket a szerepeket Colin Farrell és Kate Beckinsale alakítja.

Az akkor elég nagy összegnek számító büdzséből, 65 millió dollárból egy 120 milliót hozó produkciót hoztak össze az alkotók, így érthető az újrázás vágya a jogtulajoknál.

Kate Beckinsale szereplése a rendező személye, Len Wiseman miatt is érdekes, aki a férje, és akivel az Underworldben is  együtt dolgozott.

Az eredeti Emlékmásban még egy fontos női szerep van, Melináét, akinek személyéről még csak pletykák vannak, de Eva Mendes, Jessica Biel, Eva Green és Rosario Dawson is szóba jöhetne. A filmet májusban kezdenék forgatni, 2012. augusztus 22-én lenne a bemutató.

2084-ben Douglas Quaid rendre a Marssal álmodik, el is utazna oda, ha felesége nem fogná ebben vissza. A metróban találkozik hősünk egy emlékutazásokat szervező cég reklámjával, ami utazás helyett megfelelő emlékképeket helyez a vásárló agyába. Mintha elutazott volna. A baj az, hogy minden megváltozik a férfi életében, amikor befizet egy ilyen túrára.

Az Emlékmás filmtörténeti jelentőségét növeli, hogy ebben a filmben láthattuk a csodálatos három mellű nőt is! Plusz: állítólag ez volt az egyik utolsó forgatás Hollywoodban, ahol nem digitálisan oldották meg a speciális effektusokat.