Index Vakbarát Hírportál

Depressziós nimfomán akar lenni fél Hollywood

2011.06.24. 09:53

A kétszeres Oscar-díjas The Fightert (A harcos) rendező David O Russell következő filmjének (The Silver Linings Playbook) női főszerepe az egyik legkelendőbb állás Hollywoodban. A film egy ideösszeomlás után a pszichiátriára kerülő férfiről szól, akit később kiengednek, hogy próbáljon rátalálni az élet szépségére. A férfi főszerepet Russell Mark Wahlbergre osztotta (ő volt a Fighter címszereplője is), és neki keresnek most partnert igen intenzíven.

A női főszerep (amit máris Oscar-várományosnak tartanak, pedig a forgatás csak augusztusban kezdődik) egy depressziós asszonyé, aki férje halála után a dugásba menekül, és lefekszik mindenkivel, aki nem szalad előle elég gyorsan, és azt sem bánja, hogy még a munkaheléyről is kihajítják. Ő lesz Wahlberg karakterének új barátnője, de ennél többet a történetről nem lehet tudni.

Russell mostanában hallgatja meg a szerep iránt érdeklődő színésznőket, akiknek listája tekintélyes: Elizabeth Banks, Kirsten Dunst, Blake Lively, Rooney Mara, Rachel McAdams, Andrea Riseborough, Olivia Wilde és Jennifer Lawrence (képünkön) is szeretné megkaparintani.