Index Vakbarát Hírportál

Milyen lenne a kemény, csajos Bourne?

2011.07.23. 14:18

Steven Soderbergh a Matt Damon segítségével sikerre vitt Bourne-sorozat mintájára saját titkosügynökös sztorit gründolt magának, csak egy fantasztikus nővel a főszerepben.

A világ egyik legkeményebb küzdősportjának, az MMA-nak a bajnokát, Gina Caranót szerződtette le főszereplőnek a Haywire-höz. A Comic Conon bemutatták a készülő film előzetesét is.

A trailerben, amelynek egyik csúcsa Carano és Fassbender hotelszobás verekedése, európai helyszíneken verekednek, lövöldöznek, ahogy ennek lennie kell. Engem érdekelni kezdett a mozi három ok miatt: Soderbergh, a csaj, Carano és a sok sztárférfi miatt. Egy tökös, pörgős akciófilm kerekedhet ki belőle.

A rendkívül erős színészgárdával dolgozó film egy átvert titkosügynökről szól, aki egyedüli, törékeny (haha) nőként kell a férfitársadalomban megküzdjön igazáért. A sok kemény csávó meg hullik mint a faforgács. Antonio Banderas, Michael Douglas, Ewan McGregor, Michael Fassbender, Channing Tatum.

Kérdés, a sok színész között Carano hogyan szerepel, mert az tuti nem könnyű neki. Bár ügyes rendezéssel a verekedései és akciójelenetei kapnak majd hangsúlyt. Amerikában 2012. januárjában érkezik a film.