Index Vakbarát Hírportál

Ben Affleck szerepet adott Gábor Zsazsának

2011.07.25. 12:40 Módosítva: 2011.07.25. 13:35

A 94 éves színésznőre szerepet osztott Ben Affleck készülő Argo című akciófilmjében – írja a bild.de-re hivatkozva a Hírszerző. Affleck azt követően ajánlotta fel az egymondatos szerepet a jobb lábát nemrégen elveszítő, egykori hollywoodi dívának, hogy megnézte Zsazsa eladó, 26 szobás házát, és megismerkedett a színésznővel.

Zsazsa férje, Friedrich von Anhalt a lapnak úgy nyilatkozott: "A feleségem nagyon boldog, hogy megkapta a szerepet, szorgalmasan gyakorolja a mondatot, amit a jelenetben elő kell adnia". Az Argóban a színésznő egy fotelben ülve, estélyi ruhában mondja majd el a mondatát: "Még egy kis kaviárt, George". Zsazsa az 1993-as Csupasz igazság óta nem játszott filmben.

Az Argo bemutatását 2012-re tervezik Amerikában, a főbb szerepeket Ben Affleck, Bryan Cranston és John Goodman játssza. A megtörtént esetet feldolgozó akciófilm az 1979-81 között lejátszódott iráni túszdrámát dolgozza fel, amelyben hat diplomatának úgy sikerült kiszabadulnia az országból, hogy azt állították, hollywoodi filmesek, akik az Argo című film forgatására érkeztek Iránba.