Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Olivia Wilde eljátszaná Mély Torkot

2011.08.01. 11:11

Olivia Wilde a nálunk is hamarosan bemutatkozó Cowboyok és űrlények egyik főszereplője (a Testcsere című vígjátékban is látható lesz) egyre több szerepajánlatot kap, akad köztük jobb és rosszabb is, sőt, még pornós is. A Mély torok című klasszikus pornó főszereplőjéről Linda Lovelace-ről már elég régóta terveznek filmet forgatni Hollywoodban, csak egy ikonról van szó ugye, akinek a csiklója (a film szerint legalalábbis) a torkában van, és csak a mélytorok tehcnikával bírja kielégíteni.

Eleinte Lindsay Lohan volt a legesélyesebb a szerepre, aztán Kate Hudson nevét emlegették, most pedig Olvia Wilde kapta kezébe a forgatókönyvet, és az E! nevű celebműsor riporterének azt nyilatkozta róla, hogy nagyszerű szerepnek ígérkezik, amit szándékában is áll elfogadni.

Nem ez az egyetlen projekt, aminek Lovelace áll a középpontjában, Matthew Wilder rendező Inferno (Pokol) címmel forgatna filmet a pornózással 1975-ben felhagyó színésznőről (a Deep Throat 1972-ben készült), akit ebben az inkarnációban Malin Akerman alakítaná, és a szereposztással is jóval előrébb járnak, hiszen Sasha Grey expornós mellett Matt Dillon és Paz de la Huerta is szerepelni fog benne.

A kilenc éve elhunyt Linda Lovelace főszereplésével készült Deep Throat-ot 1972-ben Amerika 23 államában tiltották be a tartalma miatt. A Deep Throat volt ugyanis az első olyan heteroszexuális hard-core pornófilm, amiben a nő mély torok technikával juttatja el a férfit a csúcsra, aki aztán az arcára élvez.

Lovelace később maga is elítélte a filmet: azt mondta, hogy férje és egyben menedzsere, Chuck Traynor, fegyverrel kényszerítette a pornográf jelenetekre.