Index Vakbarát Hírportál

Sorozatíróra bízták a Baywatch mozifilmet

2011.09.19. 13:20

A Ments meg! atyja, Peter Tolan kapta meg a feladatot, hogy összerakjon végre egy normális forgatókönyvet a Paramount stúdiónak David Hasselhoff vízimentős sorozatából, amit mindenki a piros fürdőruhában domborító Pamela Anderson, Erika Eleniak meg a többi playmate miatt nézett. Az Emmy-díjas sorozatguru a napokban sikeresen teljesítette a feladatát, annak ellenére, hogy nem sok részt látott az eredeti Baywatchból.

Az új film hangulata szerinte inkább Ivan Reitman és Bill Muray 1981-es klasszikusát, a Bombázók a seregnek-et fogja idézni. A sorozatguru természetesen David Hasselhoffnak és Pamela Ansersonnak is írt cameószerepet, de nem a régi karaktereikként (Mitch és C.J.) fognak viszzatérni, már ha egyáltalán elvállalják a felkérést.

Hasselhoff csöcsös-szörfözős agyrágógumijából egyébként már 2004-ben is is mozifilmet akart forgatni az akkori jogtulajdonos, a DreamWorks. Rendezőként szóba is került a Becstelen brigantyk baseballütős zsidójától, Eli Roth-tól a Szellemirtók atyjáig, Ivan Reitmanig mindenki, de a projekt sosem jutott túl a forgatókönyv fázison. (via joblo)