Index Vakbarát Hírportál

Charlie Sheen megint önmagát alakítja

2011.11.07. 15:26

A bulvárvilág kedvenc kisiklott életű, gazdag, csajozógép színésze, Charlie Sheen kisiklott életű, gazdag, csajozógép tervezőgrafikust alakít Coppola fiának új filmjében, az A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III című vígjátékban. Roman Coppola egy autó mellett is robbantgatott már a forgatáson, amiről maga Sheen szivárogtatta ki a képeket a sajtónak.

Sheen mellett főszerepet kapott a vígjátékban egy másik Coppola-kedvenc, Bill Murray is (Elveszett jelentés című filmje írói Oscart hozott az öreg Coppola lányának, Sofiának). A két sztár itt épp Jason Schwartzmannal vigyorog valami poénon:

Az A Glimpse Inside the Mind of Charles Swan III főszereplője a címbéli Charles Swan nevű sztárgrafikus, aki a hírneve, a pénze és a vigyora miatt minden létező nőt ágyba tud vinni. Az aktuális barátnője azonban egyik nap elhagyja, amitől hősünk az addigi macsóból önmarcangoló, zavarodott idióta lesz. Sheen egyébként nem panaszkodhat, a hülye bajszú haverok mellett azért jó nők is fotózkodnak vele a forgatáson, ráadásul a filmben együtt játszik Patricia Arquette-tel, Katheryn Winnickkel és Mary Elizabeth Winsteadel is. (via movieweb)