Index Vakbarát Hírportál

Demi Moore drogozott a rosszulléte előtt?

2012.01.29. 20:19

Demi Moore valamit szívott és nagyon rosszul volt, amikor hétfő este végül mentők szállítottak Los Angelesben kórházba, bár a sajtósa szerint ez valójában a sztár kimerültsége miatt történt. A mentőkhöz befutott segélyhívásból most kiderült: a telefonban egy bepánikolt női hang számolt be arról, hogy a színésznő beszívott valamit, de valószínűleg nem marihuánát. Hogy mit, azt a telefonáló nem tudta megmondani, csak annyit, hogy "az utóbbi időben más anyagokkal voltak problémái". Elhangzik az is, hogy a színésznő nem tud megszólalni, szorítja a hívó kezét, remeg, görcsei vannak, és nem lélegzik normálisan. Később egy férfi vette át a telefont, aki azt mondta a mentőknek, hogy Demi Moore már nyugodtabb, és normálisan lélegzik.

A kórházba szállítás után a Demi Moore sajtósa még azt mondta, a színésznő "azért vonult kórházba, hogy megoldást találjon kimerültségére és általános egészségi állapotára. Demi a jelenlegi stresszes élete miatt döntött a szakértő segítség mellett". A 49 éves sztár és 33 éves férje, Ashton Kutcher színész, a Két pasi és egy kicsi című sorozat új főszereplője a közelmúltban jelentette be szakítását, miután a bulvársajtóban egy nő felfedte futó kapcsolatát Kutcherrel. Több híresség a közösségi portálokra is kiírta nyugtalanságát, vagy a reményét, hogy Demi Moore hamarosan jobban lesz.

Közben a Millennium Films bejelentette, hogy Demi Moore helyett Sarah Jessica Parker fogja alakítani a Playmate-múltú feminista Gloria Steinemt a néhai pornósztárról, Linda Lovelace-ről szóló életrajzi filmben, a Lovelace-ben. A film forgatása december 20-án kezdődött Los Angelesben.