Index Vakbarát Hírportál

Naomi Watts lesz Diana hercegnő

2012.02.09. 18:30

Az Oscar-díjra jelölt Naomi Watts főszereplésével készül film a néhai Diana hercegnőről a német Oliver Hirschbiegel rendezésében. A Caught In Flight című alkotás többek közt az 1997-ben párizsi autóbalesetben elhunyt walesi hercegnő szerelmi ügyeit is taglalja majd - vált ismertté csütörtökön Londonban.

A filmben felelevenítik Diana és Hasnat Khan szívsebész viszonyát is. A férfit azelőtt fűzte kapcsolat az elvált hercegnőhöz, hogy az viszonyt kezdett Dodi al-Fayeddel, aki vele együtt halt meg a balesetben.

Az Ecosse filmprodukciós iroda csütörtökön jelentette be, hogy Naomi Watts alakítja a britek által a nép hercegnőjeként emlegetett Dianát. "Nagy megtiszteltetés eljátszani ezt a szerepet. Dianát mindenhol szerették a világon, örülök, hogy én testesíthetem meg a filmvásznon" - idézte a PA brit hírügynökség a neves színésznőt.

Oliver Hirschbiegel, A bukás - Hitler utolsó napjai című film rendezője korábban Jessica Chastaint szemelte ki a szerepre, de az amerikai színésznővel végül nem sikerült dűlőre jutnia.