Index Vakbarát Hírportál

200 dollárért átélhető a zombiapokalipszis

2012.04.17. 13:59

Elképesztően ötletes turistalátványosságot találtak ki az angliai Reading geekjei: 200 dollárért bárki részt vehet egy 2 és fél órás túrán a helyi plázában, ahol a kifosztott boltokat pont olyan dekoratívan kenték össze vérrel meg agyvelővel, ahogy azt a mostanában újra divatos zombifilmekben vagy a Walking Deadben látni, és természetesen a tántorgó hullasereg is befordulhat bármelyik sarkon. Íme egy hangulatos videó, a low budget horrorfilmek kötelező remegő kamerás felvételeivel:

A feszültségről a profi horrorfilmes sminkesek és a lelkes zombistatiszták mellett több tucat hullazsákban heverő és kommandósruhás mellékszereplő gondoskodik, na meg az, hogy a kezünkbe nyomott (játék)lőszer jóval kevesebb, mint a felénk özönlő zombi.

A festői szépségű Zombie Shopping Mall Londontól mindössze 25 percnyi autózásra fekszik, a helyi horrorfanok a Wish információi szerint márciustól minden hétvégén egy délelőtti és egy délutáni zombimészárláshoz várják a 15 fős csoportokat, persze csak ha a tagok már elmúltak 16 évesek. A szervezők egyébként már tavaly is nagy sikert arattak a zombis túlélőtáborukkal, ahol 90 dollárért bárki megtanultatta, hogyan élje túl a vadonban az élőholtak invázióját. (via geektryant.com)