Index Vakbarát Hírportál

Jim Carrey kiszállt a Dumb and Dumber folytatásából

2012.06.20. 09:42

Pedig örültünk, hogy 18 év után végre újra összedugta fejét a Farelly-tesókkal, Jeff Daniels-szel, hogy leforgassák minden taplóvígjáték ősatyjának második részét. Jim Carrey azonban a Very Aware filmes magazin szerint máris kiszállt a buliból, méghozzá azért, mert szerinte a Warner Bros. és a New Line Cinema nem voltak eléggé elkötelezettek a film megvalósíta iránt.

A Very Aware joggal háborog a stúdiók szűklátókörűségén, mondván, a Dumb and Dumber – hoppá, magyar címe is van: Dilibogyók – tipikusan egy olyan film, aminek alja poénjai és idiotizmusa abszolút referenciaként maradtak fent. Jim Carrey nélkül azonban az egész projektnek nincs túl sok értelme, a Farelly-testvérek nem valószínű, hogy mással fogják őt helyettesíteni. A legtöbb filmes újság ezért a Dumb and Dumber 2. befagyasztását jósolja.

Senkit nem fog vigasztalni, de azért érdemes megemlíteni, hogy a Dumb and Dumber-nek valójában már létezik egy folytatása, a 2003-ban, az eredeti főszereplők nélkül leforgatott Dumb and Dumberer - Dilibogyók 2 - azonban gyorsan és jól megérdemelten eltűnt a ZS-kategóriás filmek süllyesztőjében.