Index Vakbarát Hírportál

Az év legjobb filmjeit adják az Artmozik éjszakáján

2012.07.18. 10:56

Augusztus 24-én este 8-tól hajnal 6-ig nyitva lesz a Művész, a Puskin és a Toldi mozi, ahol az idei filmkínálat legjobb alkotásait nézhetjük majd meg egyetlen karszalag megvásárlásával.

A Budapest Film Zrt. tájékoztatása szerint az Artmozik éjszakáján többek között olyan filmeket adnak le, mint a Toszkán szépség, az Életrevalók, a Kínai, elvitelre, a Shame - A szégyentelen, a Nathalie második élete, a Szex felsőfokon, a Bordélyház, a Bikanyak, az Államérdekből, a Bor, tangó, kapufa, vagy a Madagaszkár 3, a Jégkorszak 4, a Sötét lovag - Felemelkedés, A diktátor és a Hófehér és a vadász című film.

A mozik kísérő programokkal is készülnek: a Művészben különleges borokat, a Puskinban koktélokat és kávékat kóstolhat majd a közönség. Mivel a karszalagok mindhárom moziban, minden előadásra érvényesek lesznek (augusztus 15-ig 2500, utána 3000 forintba kerülnek), előfordulhat, hogy az előadások megtelnek, ezért érdemes előre megtervezni mely filmeket szeretnénk megnézni, és bekalkulálni a mozik közötti 10 perces sétát is. A helyfoglalás érkezési sorrendben, a terem befogadóképességéig lehetséges. A szervezők igyekeznek minden filmből több előadást tartani.