Index Vakbarát Hírportál

18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Lindsay Lohan megint ledobta a textilt

2012.09.21. 13:22

Kiszivárgott a jövő áprilisban mozikba kerülő Horrorra akadva 5 első jelenetfotója! Naná, hogy a movieweben is megjelent képen a kurvázós-kokainozós sorozatsztár, az epizódonként egymillió dollárt kereső bulvárkirály, Charlie Sheen szerepel rajta, amint épp az ittas vezetésért letartóztatott botrányhercegnő, Lindsay Lohan mellett ébred az ágyban:

A horrorfilmes termés mellett a nyári blockbustereket is kiparodizáló széria ötödik részét a Top Secret és a Csupasz pisztoly-trilógia rendezője, David Zucker írja (az ő lelkén szárad a Horrorra akadva 3-4 sztorija is). Úgy látszik, ő is és a rendező, Malcolm D. Lee is elfelejtette, hogy Sheen karaktere a negyedik részben álló cerkával halt szörnyet Viagra-túladagolás miatt:

Az április 19-én debütáló Scary Movie 5 sztárcsapatát erősíti még az Expendables 1-2 bicepszkirály fekete zsoldosa, Terry Crews, és Lohan mellett jó eséllyel mellett villant majd Ashley Tisdale, Marisa Saks és Erica Ash.

Valószínűleg nem ez lesz jövőre az egyetlen film, amiben együtt szerepel a Charlie Sheen-Lindsay Lohan páros. A kőarcú Danny Trejo főszereplésével készülő Machete Kills-ben Sheen lesz az Egyesült Államok elnöke, Lindsay Lohan pedig visszatér, mint apácajelmezbe bújt, szexéhes bosszúálló. (via movieweb)

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport