Index Vakbarát Hírportál

Szarvas démon lett Daniel Radcliffe-ből

2012.10.03. 11:13

Az Entertainment Weekly kiszivárogtatta a 2013-ra beígért Horns első forgatási képét, amin a jófiús Harry Potter-skatulyától görcsösen szabadulni akaró Daniel Radcliffe takaros ördögszarvakkal, és a Hollywoodban elképzelt, lázadó tinik kötelező farmernadrág-bőrdzseki kombójában feszít. A képet természetesen a Comicsoontól a screencrush.comig az összes létező filmes blog lenyúlta, néha sikeresen levágva az Entertainment-logóval együtt a hírértékű szarvakat is.

A filmet, amiben egy vidéki amerikai srácnak egyik napról a másikra ördögszarvai és különleges képességei lesznek, ráadásul a barátnője lemészárlásával is meggyanúsítják, a Sziklák szemét és a Piranha 3D-t jegyző Alexandre Aja rendezi. A forgatókönyvet a nem túl ismert Keith Bunin rakta össze, de szerencsére kiváló alapanyagból dolgozhatott: a film alapjául szolgáló regényt ugyanis a horroristen Stephen King fia, Joe Hill írta.

Daniel Radcliffe egyébként csak a jófiús image-dzsel akar szakítani, a horror és a dark fantasy műfajokkal úgy tűnik, örökre eljegyezte magát: a néha rémfilmbe átforduló Harry Potter-széria után főszerepet vállalt a Fekete ruhás nő című kísértethistóriában (itt áradoztunk róla), legközelebb pedig a horrorveterán John Landis fiának, Max Landisnek az új Frankenstein-feldolgozásban láthatjuk: ő lesz az őrült tudósok kötelező sidekickje, a púpos Igor.