Index Vakbarát Hírportál

Mark Wahlberget is összehozták a Transformers 4-gyel

2012.10.26. 08:31
Tovább folytatódnak a Michael Bay rendezte legújabb Transformers film körüli találgatások. Annyi biztos, hogy Shia LaBeouf helyét új szereplőnek kell átvennie, mert a színész nem vállalt be több űrrobotos filmet. Nemrég Mark Wahlberget hozták összefüggésbe a filmmel - úgy tűnik, alaptalanul

Gyakorlatilag alig tudni valamit a februárban bejelentett Transformers film negyedik részéről azon túl, hogy a teljes színészstábot kidobták a történetből. Most azonban új név került fel a lehetséges szereplőlistára, mégpedig Mark Wahlberggel – írja a the movieweb.com. A legutóbbi pletykák szerint a színész egy apát alakított volna, aki tinédzser fiával együtt került volna kapcsolatba az űrből jött gigantikus robotokkal. A fiú felvonultatása csak erősíti azt a múlt héten szárnyra kelt hírt, hogy a főbb szereplők egy végzős gimnazistalány, és annak autóversenyző fiúja lesznek – ez viszont azért lett volna rossz Wahlbergnek, mert hiába a biztos kasszarobbantó szerep, az eddigi három filmhez hasonlóan továbbra is a fiatalabbakra épít a produkció, így inkább a filmbeli fia állhat a legújabb és a jövőbeli történetek középpontjában.

Nemrég azonban megérkezett a cáfolat, ugyanis maga Michael Bay írta a Twitterre, hogy Wahlberget nem a Transformers 4-be, hanem egy másik, meg nem nevezett filmjébe szánja. Wahlberg azért kerülhetett középpontba, mert jelenleg is Michael Bayjel dolgozik a Pain & Gain című bűnügyekbe keveredett testépítőkről szóló drámában, ahol Dwayne „The Rock” Johnson lesz a másik főszereplő. A 41 éves színész legutóbbi filmje a Seth MacFarlane rendezte, füvezős plüssmackóról szóló Ted volt.

A Transformers 4 forgatási munkáinak kezdete még nem ismert, csak két dolog tűnik biztosnak, mégpedig az előző két film forgatókönyvírójának, Ehren Krugernek a visszatérése, illetve az, hogy a Paramount legkorábban 2014. június 29-én akarja mozikba küldeni az új filmet.