Index Vakbarát Hírportál

A True Blood sztárja lehet az új Tarzan

2012.11.15. 12:13

Az utolsó négy Harry Potter rendezője, David Yates nemcsak aláírt az új Tarzan-filmhez, de már férfi a főszereplőket is kiszemelte. Samuel L. Jackson alakítaná George Washington Williamst, az amerikai polgárháború öreg veteránját, az afrikai dzsungel ágyékkötős fehér királya pedig a True Blood tévésorozat svéd vámpírja, Alexander Skarsgård lenne.

Igaz, neki egy kicsit még kondiznia kell a az őserdő királya-kinézethez. A történetről egyelőre csak annyit tudni, hogy a két hősnek Viktória királynő megbízásából kell legyőznie a kongói őserdőt rettegésben tartó, gonosz hadurat, aki, ismerve az eredeti Burroughs-regényeket és a milliónyi könyves-filmes-képregényes folytatást, a föld mélyéről előmászott, dinólovas Neander-völgyi barbártól kezdve egy okkultista német gyarmati ezredesig bárki lehet.

Az új Tarzant ugyan a Warner forgalmazza majd Amerikában, de a gyártó stúdió egy kisebb cég, a Jerry Weintraub Productions lesz, ami korábban a George Cloonye-féle Oceans-filmek és Stallone Specialistája mellett a régi és az új Karate Kidet pénzelte. (via Movieweb)