Index Vakbarát Hírportál

Kristen Stewart megint Hófehér lesz

2012.11.23. 13:38

Korábban úgy tűnt, az Alkonyat-saga főszereplője kikerül a pikszisből, és nem szerepel majd a Hófehér és a vadász folytatásában, de a Radar.com tegnap azt közölte, a színésznő aláírta a szerződést, és gőzerővel készül a forgatásra. Stewart szerepeltetése azért kérdőjeleződött meg, mert az első filmet rendező Rupert Sandersszel még a forgatás alatt dugtak pár kiadósat, miközben Sanderst otthon a család, Stewartot meg barátja, Robert Pattinson várta epekedve.

A sajtó hetekig csámcsogott a folyton szenvedő arcot vágó színésznő kalandján, aztán szépen lassan elcsitult a zaj, a Unversal sem hőbörgött már, hogy inkább a vadász karakterére kihegyezett spinoffban gondolkodnak, Stewart meg visszakullogott Pattinsonhoz, még jó, a nyakukon volt az Alkonyat-szériát befejező film bemutatója, a Summit sajtóirodája szerintünk kötelezővé tette az együttlétet nekik.

Az Alkonyat - Hajnalhasadás 2 340 millió dollárral nyitott a moziban, ami a franchise történetének legjobb bemutatója, Stewart népszerűsége tehát töretlen. A 23 éves színésznő az Úton című Keourac-regény filmváltozatában egy kicsit pucérkodott is a biztonság kedvéért, a rivaldafényből tehát nem lépett ki egy pillanatra sem - ez pedig a folytatást előkészítő Universalnak is tetszhetett. Az sem mellékes persze, hogy a Hófehér első része eddig 400 millió dollár körül keresett a pénztárakban, azaz Stewart vonzereje töretlennek tűnik.