Index Vakbarát Hírportál

Élet étterme? Anyám pitája? Sehol sincsenek ezekhez képest!

2014. június 6., péntek 12:30

Nem kizárólag Magyarország a borzalmas szóviccekkel elnevezett vendéglátó-egységek hazája. Itt van például egy csomó olyan étterem és büfé, aminek a nevétől nem az étlapot kérjük, hanem a szívgyógyszert. Segíts nekünk megtalálni a magyar megfelelőjüket!

Szóviccelni jó, nyilvánosan, nagyközönség előtt szóviccelni pedig a legnagyobb móka, az utca közönségénél pedig addig nem lesz nagyobb, amíg valaki egy fertelmes poént bele nem karcol a Hold felszínébe. Magyarországon igazán súlyos étterem-, és büfénevekből sajnálatosan kevés van, bár aki már internetezett, az biztosan belefutott már az Anyukám pitájába – ami ha írásban nem esne le, akkor tessék hangosan felolvasni –, az Élet éttermébe vagy bármi hasonló nevetséges hülyeségbe.

Külföldön bezzeg robog a mókavonat,  a Diply összegyűjtött 19 olyan éttermeket, amiknek a nevétől az ember lefagy, aztán mosolyog, aztán lefagy, aztán lehorgasztja a fejét és halad tovább, hogy elmondja az összes ismerősének, hogy mit látott az utcán. Aztán az összes ismerősével odamegy következő nap kajálni. A galériában lefordíthatatlan szóviccek és popkulturális utalások!

De mik vannak Magyarországon? Hol van a magyar Codfather? Merre van a bulinegyedben a 9012phở?  Segítsenek megtalálni nekünk, küldjenek egy levelet a tema@mail.index.hu címre arról, hogy melyik a legsúlyosabb magyar étteremnév!

Rovatok