Index Vakbarát Hírportál

Ne hagyjátok ki a fontos pillanatokat!

2018. november 20., kedd 12:04

Egyszer volt, hol nem volt, megszületett egyszer egy kislány. Mikor megtette az első lépéseit, örömében kurjangatott egy sort, de a szülei nem vették észre, mert éppen a híreket olvasták az Indexen.

Mikor kimondta az első szavát, a szülei nem vették észre, mert azt figyelték a Facebookon, hogy a barátjuk kisfia egy aranyos szöveget mond az apjának.

Amikor az oviban anyáknapja volt, nem tudtak elmenni, mert ugyan a kislány adott egy meghívót az anyukájának, de ő nem vette észre, mert éppen a Twitteren beszélt a barátnőjével és rá se hederített.

Mikor érettségizett, a szülei nem tudtak segíteni, mert a laptopon dolgoztak.

Mikor a lány összeházasodott egy férfival, az esküvőn nem voltak ott, mert amikor kiküldték a meghívót, éppen a kedvenc sorozatukat nézték az HBO-n. Az Instagrammon ugyan lájkolták az esküvői fotókat, de akkor már késő volt.

Ti ne hagyjátok ki ezeket a fontos pillanatokat! Most menjetek oda a gyermeketekhez és adjatok nekik egy puszit, mert megérdemlik, hogy ott legyetek nekik!

A cikk szerzője ötödikes általános iskolás.  November 20. a gyermekjogok világnapja. Ez az írás az UNICEF  Gyerekhang kampányának részeként született az Index kezdeményezésére.

Rovatok