Index Vakbarát Hírportál

Felmondott a Hír TV egyik arca a „vállalhatatlan” fordulat miatt

2015. február 10., kedd 13:09 | aznap frissítve

A Pestisrácok.hu információi szerint felmondott a Hír TV-nél Kovács Andrea, a csatorna egyik legismertebb műsorvezetője, mégpedig azért, mert számára vállalhatlan a múlt pénteki fordulat a Simicska-birodalomban.

A portál szerint a csatorna ismert műsorvezetői közül többen is benyújtották már a felmondásukat, vagy legalábbis fontolgatják. Az Index forrásai ezt megerősítették, úgy tudjuk, hogy Szabó Anett is felmondott.

A Pestisrácok.hu szerint ezzel elég nehéz helyzetbe fognak kerülni, mert a szerződésük miatt fél évig, néhányan pedig 18 hónapig nem vállalhatnak máshol munkát.

A Pestisrácok.hu úgy tudja, hogy Simicska Lajos, a Magyar Nemzet és a Hír TV tulajdonosa egy olyan 180 fokos fordulatot követelt meg a menedzsmenttől, amit már ők nem éreztek vállalhatónak. Az oldal forrása szerint arra is felszólította a vezetőket, hogy aki nem engedelmeskedik, azt azonnal rúgják ki.

Ezzel szemben a Magyar Nemzet megbízott főszerkesztője, D. Horváth Gábor azt nyilatkozta korábban, hogy Simicska egyáltalán nem kért tőle 180 fokos fordulatot.

Rovatok