Index Vakbarát Hírportál

A Magyar Nemzetnél építi tovább karrierjét Puzsér Róbert

2015. április 9., csütörtök 17:23

Úgy tűnik, meg van mentve a Magyar Nemzet, mert bár Simicska Lajos kiakadása után sorra mondtak fel a munkatársak a lapnál lelkiismereti okokra hivatkozva, új munkatársakat is tudnak szerezni. Például Puzsér Róbertet, akinek ezentúl saját rovata lesz a lapban. Minden csütörtökön jelentkezik majd publicisztikával, az első ma már meg is jelet, Cinkos, aki néma címmel, és az iszlám térhódításáról szól. "Ma keresztények milliói, holnap egész Európa veszélyben lesz" - foglalja össze Puzsér gondolatait az iszlámról a cikkben. D. Horváth Gábor főszerkesztő a valasz.hu-nak megerősítette, Puzsér mostantól állandó szerzője lesz a lapnak.

A Magyar Nemzet körüli káosz február 6-án kezdődött, amikor vezetői (a Hír TV és a Lánchíd rádió vezetőivel karöltve) lelkiismereti okokra hivatkozva benyújtották a felmondásukat. Ennek előzménye Simicska Lajos, a lap és a másik két médium tulajdonosának emlékezetes kijelentése volt, miszerint Orbán Viktor „egy geci”, és majd ő rendet tesz a lapjánál, ahonnan „kirúg mindenkit”.

Elsők között Fehér Bélát, a hétvégi Magazin szerkesztőjét küldték el, később pedig beadta a felmondását a belföld rovat három, és a gazdaság rovat két munkatársa. Úgy tudjuk emellett távozik a művészeti vezető, valamint a vezető olvasó szerkesztő is.

Puzsér épp a héten kapott egy év próbára bocsátást, mert azt mondta Hajdú Péterre, hogy egy szarkupac. Azt is mondta rá, hogy klinikai pszichopata és takonygerincű antihős, de ezekkel a bíróság szerint nincs baj.

Deutsch Tamás már gyorsan reagált is Puzsér alkalmazásáraa híres Twitterén,őt idézzük:

Simics megvette Puzsért. Felkészül Berki Éden Hotel Krisztián.

Rovatok