Index Vakbarát Hírportál

Hát persze, hogy Palvin Barbit lájkoljuk a legtöbben

2016. október 13., csütörtök 17:01

Pénteken elindult a Forbes online kiadása, a Forbes.hu, ami rögtön egy rangsorral startolt a magyar közösségi média legbefolyásosabb, legtöbb követővel rendelkező sztárjairól. A lista élén – talán nem meglepő módon – Palvin Barbara áll, akit mintegy négymillió felhasználó követ az Instagramon, és szinte minden megmozdulásából hír lesz valamelyik női portálon vagy magazinban.

A második helyre Kasza Tibor került, akinek a Facebook-oldala jelentős kereskedelmi értékkel is bír, az oldal elemzése szerint ráadásul az ő követői a legaktívabbak a magyar Facebookon. Az Indexnek adott interjújában csak annyit mondott: "Nem hiszem, hogy kommentkedvenc leszek, de nem is kell azzá lennem."

A képzeletbeli dobogó legalsó fokára az olimpiai bajnok Hosszú Katinka állhat, aki az Iron Lady és Iron Nation márkákkal, valamint a saját profiljával is nagyot megy a közösségi felületeken. Az Update termékcsalád és Schobert Norbert is baromi sikeres, a profilt egymillióan követik a Facebookon, a Szigettel megbékélő fitneszguru neje, Rubint Réka pedig csupán két hellyel maradt le a férje mögött – Dancsó Péter vlogja, a Videómánia fészkelődött be közéjük.

A legjobb tízbe belefért még a Hollywood Hírügynökség, a PamKutya és Sebestyén Balázs is, de a legnépszerűbbek közt van például Alföldi Róbert (akinek épp a napokban jött le egy interjúja az Indexen), Kovács Ákos, Vujity Tvrtko és persze Oravecz Nóra is. További érdekesség, hogy a legidősebb socialmedia-celeb a nem kevesebb, mint 97 éves Bálint Gazda, azaz Bálint György, akit szintén óriási tömegek követnek. A nyáron forgattunk is vele:

Olyan vagyok, mint a barackfám: tele sebesülésekkel, de még mindig terem

Rovatok