Index Vakbarát Hírportál

Újabb két műsorvezető lépett le a Class FM-től

2016. november 21., hétfő 13:31

Úgy látszik, a csak digitális, online hallgatható rádiózás annyira nem izgatja a Class FM műsorvezetőit, és a Morning Show triója után még ketten léptek le Simicska Lajos egykori rádiójától. Vágó Piros és Abaházi Csaba a mai nappal kezdett a 103.9 Sláger FM-nél, ahol menten a reggeli, Sláger Reggel című műsort kapták meg. A 80-as és 90-es évek zenéit játszó rádióadón minden hétköznap reggel 6-tól 10-ig lesznek hallhatók.

Abaházi Csaba szerint a reggeli műsor a szakma csúcsának számít, és mivel még eddig nem volt  lehetősége ebben a műfajban kipróbálni magát, kapva kapott a lehetőségen. Vágó Piros azt nyilatkozta, szeretne jó műsort csinálni, és örül annak, hogy Abaházival dolgozhat együtt, akivel 1999-ben került a Danubius rádióhoz. 

A műsort a rádió átstrukturálja, mert már időszerű, és itt a kiváló alkalom. A vezérigazgató Csikesz Erika szerint Abaházi és Vágó leigazolása mögött az áll, hogy a felmérések szerint mindketten a legnépszerűbb rádiós műsorvezetők közé tartoznak. A korábbi reggeli műsorvezetők Hepi Endre és Hudák Anita munkáját megköszönték.

A Sláger FM alaposan belehúzott az elmúlt napokban, hiszen Geszti Pétert is magukhoz kötötték egy GPS című saját műsorral.

Rovatok