Index Vakbarát Hírportál

Újabb nagyvárosokban lehet majd hallani a Rádió 1-et

2017. május 5., péntek 11:44

Tegnap már beharangozták a Rádió 1 Reggeli Show című műsorában, hogy pénteken nagy bejelentésre készülnek, amihez még egy videót is forgattak.

Sebestyén Balázs műsorvezető a pénteki adásban pedig elmondta, hogy több rádió is megkereste a csatornájukat azért, hogy csatlakozhasson a hálózatba. Ezek eredményeként az ország számos pontján lesz hallható a műsoruk.

A kereskedelmi és programmegállapodások nyomán a következő városokban lesz hallható hamarosan a Reggeli Show:

Az nem hangzott el, hogy pontosan mikor kezdődnek ezek az együttműködések és milyen frekvenciákon. Arról már korábban beszámoltunk, hogy Debrecenben június elsejétől már hallható lesz a Reggeli Show adása, ugyanis a Debrecen Rádióval sikerült szerződést kötniük. 

A Rádió 1, Andy Vajna rádiója, 2016 november 15-től fogható több vidéki nagyvárosban. Miután a Class FM-nek tavaly novemberben a médiatanács nem hosszabbította meg a frekvenciaengedélyét, a Rádió 1 lett az egyik legjelentősebb kereskedelmi rádió a hazai piacon. Lefedettsége azonban továbbra is messze van az országostól, a most bejelentett bővülés után is bőven maradnak még fehér foltok az országban, ilyen például Székesfehérvár, Szeged, Szombathely és Veszprém is.

Egy néhány hete készített felmérés szerint a Rádió 1 jelenleg a 4. hallgatottsági versenyben, a Kossuth, a Petőfi és a Music FM után.

Rovatok