Index Vakbarát Hírportál

Hujber Ferenc most éppen Kanadába költözött

2017. október 13., péntek 08:59

A Blikk szerint Hujber Ferenc nem szarakodott sokat, és (egyik) korábbi ígéretét (fenyegetését) beváltva elköltözött az országból, egyenesen Kanadába, azon belül is Vancouverbe, ahol néhány hete él. A családja itthon maradt. A színész, aki mostanában a tévében omlott össze (látszólag) idegileg, korábban pedig saját magáról szóló one-man show-ban szerepelt, a Valami Amerika harmadik részének forgatása után lépett le az országból. 

Az időzítés érdekes, mert ugye Hujbernek van egy bírósági ügye: kábítószer-birtoklásért kapott pénzbüntetést de ezt nem fizette be, így mehet a kóterbe, ha a bíróság megunja a kekeckedést. A kanadai kalandot a nyáron forgatott Valami Amerika 3-ért kapott gázsiból fedezi, ha minden igaz, és – mondja egy jóakaró kollégája – a családja nem megy utána, mert gajra ment a házassága.

Hujber az év elején szólt a Veres1Színház művészeti vezetőjének, hogy ősztől nem vállal több munkát, szóval tényleg rákészült a költözésre. Korábban egyébként azt nyilatkozta:

Nem esik jól a színészet, nem érdekel már. Nem szeretek emberek közé menni, így a színházba is úgy megyek be, hogy magamra húzom a kapucnit. Szépen lassan köszönök el ettől az egésztől.

A színész  nem először költözik el Magyarországról. 2004-ben, a Valami Amerika után, amivel kvázi befutott ugye, Londonba távozott, ahol motoros pizzafutárként dolgozott, majd az helyi Nobu egyik pincére lett. 2007-ben költözött vissza Budapestre.

Rovatok