Index Vakbarát Hírportál

Hazudott, és visszavonul a Pesti Srácok és a Magyar Idők bloggere

2018. január 5., péntek 14:26

Varga-Bíró az online portál és Orbán Viktor második kedvenc napilapja mellett az újrafazonírozott Echo TV egyik stabil vendégeként is feltűnt mostanában. Tudják abban a tévében, amiről a miniszterelnök is olyan elismerően nyilatkozott, és amiben egy nyíltan antiszemita írónak is jut pár perc reflektorfény ezek szerint. A 444 elég hosszú cikkben foglalkozott Varga-Bíróval két napja, aminek egy válaszposzt lett az első körös következménye, majd a ma megjelentetett nyílt levél, amiben Varga-Bíró bocsánatot kér, és jelzi, inkább kiszáll a médiából.

A bocsánatkérés így indul:

A 444 cikke után, mi tagadás, pánikba estem. Mint a Pesti Srácok, a Polgár Portál és a Magyar Idők bloggere, valamint az Echo Tévé Keménymag című műsorának állandó szereplője, nagyon is volt mit vesztenem. Bár a 444 cikkében szereplő dokumentumok mindegyike elérhető volt mindenki számára az interneten, készséggel elismerem, hogy munkaadóim némelyikét ezek – így, egy csokorba gyűjtve – váratlanul érték.

Az utolsó mondat arról árulkodik, hogy ez a kiszállás nem feltétlenül saját döntés volt, de, hogy egy közkedvelt fordulattal éljünk, ez még csak a kezdet volt, a leveléből kiderül, hogy

A levél végén bocsánatot kér 

A jövőben írni csak zenét akar, cikket nem, és az Echo Tv-ben sem fog szerepelni. Nagy veszteség ez, bárhonnan is nézzük.

Rovatok