Index Vakbarát Hírportál

A TV2 tényleg indít egy Jocky TV nevű csatornát

2019. január 29., kedd 15:05

Február 17-én indul el a TV2 csoport két új csatornája, derül ki a mai sajtóközleményükből. Ahogyan azt korábban már mi is írtuk, a TV2 elindítja a Moziverzum és a Jocky TV nevű csatornákat. Igen, Jocky TV, mint a karakter a Dallasból. Igen, E betű nélkül, hiába írja az egész magyar internet Jockeynak.

A Jocky TV ráadásul iszonyatosan stílusosan, a Dallas: Ahogy kezdődött című filmmel indul reggel 8-tól, majd utána 10 részes Dallas-maraton következik. A Moziverzum pedig este 7-kor indul, az első film a csatornán pedig a Transformers: Az utolsó lovag lesz.

Gyakorlatilag egy retro csatornáról van szó rengeteget régi sorozattal, a Dallason kívül például lesz még Walker, a texasi kopó, A klinika, vagy A hegyi doktor, de lesznek országos tévépremierek is. Érdekesség még, hogy a csatorna hangja Csankó Zoltán lesz, aki Bobby szinkronhangja volt a Dallasban.

A Moziverziumról azt írják, hogy prémium mozis csatorna lesz, a prémium élményhez pedig olyan produkciók járulnak majd hozzá, mint Bridget Jones babát vár, a Feledés, a Lucy, a Mennyei királyság, az Aloha vagy a Jurassic World. Ennek a csatornának a hangja Kautzky Armand lesz.

A két új csatorna egyelőre csak a Diginél és az Invitelnél lesz elérhető, de már folynak a tárgyalások a többi szolgáltatónál.

Rovatok