Index Vakbarát Hírportál

Még legalább három évadot kap a South Park

2019. szeptember 12., csütörtök 18:04

A South Park legutóbbi évada úgy indult, hogy a készítők a részek végén elhelyezett felhívásokban kérték a sorozat elkaszálását, sokan pedig úgy értelmezték a dolgot, hogy Matt Stone és Trey Parker így könyörögnek azért, hogy engedjék már őket szabadon.

Természetesen nem erről volt szó, hanem arról, hogy így mutattak fricskát a hashtagforradalmároknak, akik különféle, általában elég nevetséges dolgokon felháborodva kelnek ki valamilyen cég vagy szolgáltatás ellen a közösségi felületeken.

A Comedy Central pedig csütörtökön bejelentette, hogy olyannyira nincs szó a South Par elkaszálásáról, hogy kapásból három újabb évadra írtak alá a készítőkkel - írja a Variety.

„Nagyon úgy néz ki, hogy kudarcot vallottak azok a próbálkozásaink, hogy elkaszáltassuk a saját műsorunkat. Szerencsére imádjuk a Comedy Centralt, Kent Altermant [a Comedy Central elnöket - a ford.] és a csapatunkat is, úgyhogy az elkövetkezendő években újabb és újabb lehetőségeket keresünk majd arra, hogy elkaszálják a műsorunkat" - írták a meghosszabbításról szóló közleményükben a készítők.

A pár szezonnal ezelőtt alapos ráncfelvarráson átesett sorozat következő szezonja szeptember 25-én indul majd.

Rovatok