Index Vakbarát Hírportál

Jáksó László: Sebestyén Balázs reakciója csupán puffogás

2020. január 20., hétfő 09:00

Egyelőre nem csillapodik Jáksó László és Sebestyén Balázs nyilatkozatháborúja: miután a múlt héten a Sláger FM reggeli sávjának új műsorvezetője azt nyilatkozta, hogy a Balázsék felett eljárt az idő, a műsor névadója pedig Jáksó megnevezése nélkül reagált a konkurencia véleményére, a Sláger Reggel házigazdája újabb gondolatokat fogalmazott meg a helyzetről.

"Azóta nevetek, amióta valaki elküldte nekem ezt a kis puffogást. Az van benne, hogy tanuljunk meg olvasni a sorok között, akkor hajrá, kezdjük! Közli, hogy a rajongói a hibásak, nem ő. Szép. Azt, hogy mi, nagy kezdőbetűvel írja, ami sokat elárul arról, hogyan gondolkodik" – mondta a Blikk megkeresésére Jáksó László.

A Sláger FM reggeli műsorának vezetője szerint Sebestyén a sajtót és a saját hallgatóit hibáztatja.

Mit állítottam én? Hogy hamis kép az, hogy ő bátor, vagány műsorvezető lenne. Erre válaszul kaptunk egy kis nyafogást, amelyben a nevemet sem meri leírni, nehogy kikapjon a főnökeitől. Nem akartam én ennél többet közölni, csak ezt. Köszönöm, hogy az állításaimat volt kedves alátámasztani. Ideje lenne, hogy a közönség végre olyannak lássa őt, amilyen valójában.

Jáksó László ezzel Sebestény Balázs vasárnapi Facebook-posztjára reagált, amelyben azt írta, hogy szerinte az a probléma, hogy sokan hallgatják a műsorukat, ami sokakat zavar, viszont a hallgató szabadon választ. "Biztos, hogy a következő napokban, hetekben megint olvashattok rólunk újabb hangulatkeltő, gerjesztő, lejárató irományokat, de mi bízunk bennetek, és csináljuk tovább a dolgunkat! (...) Legyen sok jó reggeli műsor, a hallgató pedig döntsön!" – üzente a hallgatóinak.

Sebestyén Balázs ezt azt követően írta, hogy Jáksó László a múlt héten kifejtette: szerinte a konkurens reggeli műsor formátuma Boros Lajos és Bochkor Gábor idejében még működött, de most már ideje lenne valami újat kitalálni, hiszen megváltoztak a fogyasztói szokások, Sebestyén Balázs pedig meglátása szerint csupán szerepet játszik a műsorban.

Rovatok