Index Vakbarát Hírportál

Lefújta az RTL a Survivor forgatását

2020. március 16., hétfő 22:03 | aznap frissítve

Az RTL hivatalos közleményben számolt be a koronavírus-járvány hatásáról a csatorna műsoraira. Ma reggel mi is megírtuk, hogy a Drága örökösök forgatása két hétre leáll, ahogy a világ szinte minden országában történik a fikciós tartalmakkal (amiket jellemzően egy stúdióban, vagy korlátozott számú helyszínen vesznek fel), illetve feltételeztük, hogy hasonló sorsra jut a Fülöp-szigetekre tervezett Survivor is.

Ennek forgatásával kapcsolatban az RTL múlt héten még bizakodó volt, hiszen a kezdetét április végére időzítették, és az akkori állás szerint a forgatás színhelyén csak április közepéig lett volna érvényben a belföldi utazásra vonatkozó korlátozás.

A helyzet azonban rohamosan változott, így a csatorna ma este kénytelen volt bejelenteni, hogy a reality forgatását lefújják.

A kialakult egészségügyi helyzetben, a produkciós céggel közösen úgy ítéltük meg, hogy a Fülöp-szigeteki forgatás nem megvalósítható, így a Survivor idén nem kerül képernyőre.

Az RTL Magyarország műsorait érintő további változások:

A TV2 egyelőre nem szólalt meg a saját műsoraival kapcsolatban. Hétvégén a Nicsak, ki vagyok! című élő showműsorukat közönség nélkül vették fel, a műsor zsűrije (Ábel Anita, Majka, Hajós András, Judy, Kajdi Csaba és Ganxsta Zolee) pedig a gázsijuk egy részét a Szent László és a Szent István Kórházak alapítványának ajánlották fel, ami előtt le a kalappal.

Rovatok