Index Vakbarát Hírportál

Szabó Kimmel Tamás szerint rágalmazás a TV2 Mintaapákról szóló sajtóközleménye

2020. június 8., hétfő 14:39

Megújul a Mintaapák! (...) A Mintaapákat készítő IKO Műsorgyártó az elmúlt hetekben folyamatosan egyeztet a színészekkel a folytatás lehetőségéről, ám többen irreális feltételeket szabtak. Amit a tárgyalások jelen szakaszában elmondhatunk, hogy Szabó Kimmel Tamással és Klem Viktorral emberi és magatartásbeli problémák miatt nem dolgozik tovább a csatorna

– írja a TV2 a Mintaapák című sorozatról szóló sajtóközleményében. Közel egy hónappal ezelőtt Fenyő Iván távozott a Mintaapákból, az ő esetében a produkció döntött arról, hogy nem dolgoznak tovább együtt, míg Szabó Kimmel Tamás vasárnap szállt ki a TV2 dramedysorozatából. Hétfőn Kovács Patrícia is bejelentette, hogy otthagyja a sorozatot. 

A TV2 közleménye alapján a harmadik férfi főszereplő, Klem Viktor is távozott a sorozatból, ő a csatorna közleményére azt írta Facebookon:

A tv2 sajtóközleményéből megtudtuk: magatartásból egyest kaptam. Sajnos ez a suliban is így volt zömében, de újra és újra igyekszem jó fiú lenni. Év végére ráhajtok a kettesre, megígérem. Egyéb kommentárt ehhez nem szeretnék fűzni, mert azzal megint kiérdemelnék egy nagy büdös egyest .

Közösségi oldalán reagált a sajtóközleményre Szabó Kimmel Tamás is, aki azt mondta "nem tud elmenni szó nélkül amellett a sajtóközlemény mellett, amit feldobott neki az internet":

Kezdjük ott, hogy én mondtam nemet nekik teljesen jogszerűen, mindent betartva, időben tájékoztatva őket. (...) Soha, a hét hónapos közös munka során hivatalosan senki nem mondott nekem ilyet. Fogalmam sincs, értetlenül állok ezelőtt, ez rágalmazás, valljuk be.

A színész ezután arra kérte a csatornát, hogy a jövőben "tartózkodjanak az ehhez hasonló rágalmazásoktól", különben jogi lépéseket fog tenni. 

Fenyő Ivánt Kamarás Ivánra cserélték le, míg Klem Viktor helyét Makranczi Zalán veszi át a következő évadban. Szabó Kimmelt és Kovács Patríciát egyelőre nem tudni, ki váltja majd.

Rovatok