Index Vakbarát Hírportál

Kiss-koncert lesz Budapesten májusban

2010.01.18. 08:57 Módosítva: 2010.01.18. 08:57
A Kiss jobb, mint valaha, állítja Gene Simmons. A 35 éves rockegyüttes május 28-án lép színpadra a Papp László Sportarénában.

2010 nyarán Európába érkezik Sonic Boom Over Europe: From The Beginning To The Boom (Hangrobbanás Európa-szerte: A kezdetektől a robbanásig) elnevezésű turnéjával a Kiss, írja közleményében a szervező Live Nation. A szöveg szerint a  harmincállomásos koncertsorozat az év egyik legnagyobb eseményének ígérkezik. A turné magyar állomása 2010. május 28-án, a Budapest Sportarénában esedékes.

Az együttes jelenleg futó, telt házas észak-amerikai koncertkörútja, a Kiss Alive 35 rendkívül jó kritikát kapott; a Metal Hammer a királyok visszatéréseként definiálta, a Mojo szerint "a Kiss-show ugyanolyan izgalmas és bombasztikus, mint a kezdetekkor".

Az európai turné felhasználja az amerikai koncertek elemeit, mégis teljesen új, friss show-t láthatnak a rajongók, amely bemutatja az utolsó albumot is. Ez a lemez kezdett a legmagasabb chartpozícióban megjelenésekor az USA-ban a Kiss teljes karrierje során, és az egész világon óriási sikereket ért el.

"A Kiss jobb, mint valaha. Négykerék-meghajtású óriási gép vagyunk. Mi a célunk? Felrázni a Földet. Elterjeszteni a Sonic Boom evangéliumát" - dicsérte a portékát Gene Simmons frontember. A Kiss 80 millió albumot adott el eddig világszerte, komoly hatással voltak pályafutásuk alatt a rockkoncertekre az egész világon.

A budapesti koncertre január 20-án 10 órától lehet jegyeket megvásárolni a Ticket Express és az Eventim országos hálózatában, valamint a Live Nation oldalán keresztül.

A koncertre a rendkívül népszerű, közvetlenül a színpad elé szóló kiemelt állójegyek is forgalomba kerülnek, de csak limitált számban, így a Metallicához hasonlóan az első napon ismét komoly roham várható a jegyirodáknál.



Rovatok