Index Vakbarát Hírportál

Megfulladhatott Whitney Houston

2012.02.12. 08:41
Édesanyja és unokatestvére telefonon beszéltek az énekesnővel halála előtt, de semmi szokatlant nem vettek észre. A 48 éves Whitneyt szombat délután találták holtan a Beverly Hills-i hotelszobájában, pár órával azelőtt, hogy a Grammy-díjátadó előpartiján fellépett volna.

Az énekesnő megfulladhatott a fürdőkádban a legújabb hírek szerint, de a halál pontos okát csak a boncolás után tudják megállapítani. Mivel sokáig küzdött a drogfüggőségével, a rendőrség kábítószerek után kutatott a szobájában. Illegális szereket nem találtak, csak vényköteles gyógyszerek tucatjait.

Houston stábjának egyik tagja talált az énekesnőre szombat délután hotelszobájában, majd helyi idő szerint 15 óra 55 perckor mondták ki a halál beálltát. A rendőrség tájékoztatása szerint nem volt idegenkezűségre utaló jel, de még vizsgálják a körülményeket. A rendőrök még az énekesnő lányát, Bobbi Kristinát sem engedték be anyja holttestéhez.

Bulizott

Az énekesnő keményen mulatott a Beverly Hilton Hotelben előző éjjel a barátaival, mesélte a hotel személyzete Whitney estéjéről a TMZ-nek.

Whitney és barátai a hotel bárjában buliztak előző este, alkoholt fogyasztottak, és nagyon hangosak voltak, nyilatkozták a források, akik szerint Whitney és harsány csapata annak ellenére kiemelkedett a tömegből, hogy a hotel tele van a vasárnap esti Grammy-díjátadó zajos vendégseregével.

Jól volt

Whitney Houstonnal a halála előtt, szombaton unokatestvére, Dionne Warwick színésznő-énekesnő, és Whitney édesanyja, Cissy Houston gospelénekes is beszélt telefonon: úgy tűnt számukra, hogy Whitney jól van, nyilatkozták a családhoz közeli források a TMZ-nek.

Anyja húsz perccel a halála előtt beszélt vele telefonon, semmi szokatlant nem észlelt, Whitney unokatestvére pedig néhány órával a halála előtt azért hívta, hogy a Grammy-díjátadó előtti, Clive Davis rendezte, szombati partiról beszélgessenek, ahol Whitney fel is lépett volna.

Családi fellépések:

Alkohol- és drogproblémái miatti rehabilitációja után Whitney Dionne Warwickkel és Cissy Houstonnal adta elõ 2006-ban a Daddy's Little Girls című film Family First című betétdalát. Ciccy Houstontól itt egy 70-es évekbeli Be My Baby című dal, Whitney Houstonnal pedig egy közös gospel előadásuk 88-ból.

Karrierje az 1980-90-es években volt a csúcson, több mint 170 milliós példányszámban fogytak albumai. Az 1990-es évek vége óta adott ki egyre kevesebb lemezt. Houston mindig várta a Grammy-díjátadókat, ez volt karrierje csúcspontja: összesen hat Grammyt nyert és 26 alkalommal jelölték a díjra. Unokatestvérének is három Grammy-díja van, tavaly együtt léptek fel az elő Grammy-partin.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport

Rovatok