Index Vakbarát Hírportál

Mastercard lett a Heineken Balaton Sound

2013.05.13. 18:01 Módosítva: 2013.05.14. 16:58

Mastercard Balaton Sound néven futattja ezentúl a Heineken Balaton Soundot a Sziget Kulturális Szervezőiroda, írja a sziget.hu. Az idén július 11-14. között a szokásos helyszínre, Zamárdiba szervezett fesztivált hetedszerre rendezik meg.

A Mastercard bankkártyatársaság, ami egy magyar cég, a Metapay rendszerét használva, már tavaly is jelen volt a fesztiválon, az idei nyártól kezdve névadó szponzorként váltja a Heinekent. A név mellett a programhelyszínek is megváltoznak: a Balatonban úszó szigetek és stégkomplexumok lesznek, emellett új, meglepően grandiózus külsőt kap a rendezvény fő helyszíne, a MasterCard Nagyszínpad.

A Sound-napijegy elővételben 14 ezer forint, a bérlet 36 ezer lesz, június 3-tól a helyszínen párezer forinttal drágábban adják majd. A VIP napijegy 30 ezer forintba, a VIP bérlet 70 ezerbe kerül. A Balaton Sound szervezői szerint már csak 1000 darab bérlet kapható, de fokozottan felhívják a figyelmet arra, hogy kizárólag a hivatalos árusítóhelyeken vásároljon mindenki belépőt, mert a feketepiacon gyakran megjelenő hamis jegyekkel idén sem lehet bejutni a fesztiválra.



Rovatok