Index Vakbarát Hírportál

Ludacris és Pusha T is lesz a Balaton Soundon

2015.04.09. 12:02

A korábban bejelentett nevek (Tiësto, Hardwell, a Faithless, Axwell vs. Ingrosso, Dimitri Vegas & Like Mike, Nicky Romero Zedd, Afrojack) mellé újabb hosszú sort hoztak nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői.

Érkezik a Balaton-partra a háromszoros Grammy- és kilencszeres BET Awards-díjas amerikai rapper, színész, Ludacris, valamint jön Jason Derulo, és az amerikai rapper és dalszerző Pusha T is.

Itt lesz Seth Troxler, és a bronxi testvérpár, a TheMartinez Brothers. Az izraeli Guy Gerber DJ, Oliver Koletzki, jön a Skream is. Jön még Jack Ravill, azaz Jackmaster skót elektronikus zenész, a német Alle Farben is, aki három hete lépett fel az Akváriumban Jön a londoni születésű, de Berlinben élő és alkotó George Fritgerald DJ-producer.

Egy extra produkcióval is jelen lesz a Soundon a Faithless énekese: a 20 éves fennállását a Balaton Soundon (is) megünneplő Faithless frontembere - a Maxi Jazz & The E-Type Boys formációval is színpadra áll Zamárdiban.

Itt lesz a holland Nik Roos, Martijn Sonderen és Thijs de Vlieger elektronikus zenei projektje, a Noisia, Alix Perez is érkezik Zamárdiba, valamint a Teddy Killerz formáció, Oroszországból. Az AronChupa a svéd elektronikus színteret képviseli, és jön a szintén svéd énekesnő, Elliphant, aki még 2012-ben jelentette meg első kislemezét. És végül a seattle-i Odesza formáció is itt lesz Zamárdiban. 



Rovatok